Rýmy 5
Nemůžu uvěřit,že si mi utek,
s kufříkem naděje,zůstal jen smutek.
Tak pláču nad sebou,s hořkostí v hlase,
sama se lituju,po které zase.
Nemůžu uvěřit,že si se vrátil,
jsem ale naštvaná,kufr jsi ztratil.
A tak ti nadávám,vždyť už to znáš,
stejně jsi hrozně rád
a rád mě máš.
Komentáře (2)
Komentujících (2)