Nemravným jsem prý poetou
ženy to stále o mě tvrdí
vím, že se jistě nepletou
nechci psát o mléku a strdí
Dívčí vnady mě lákají
vždyť k sexu jsou stvořená těla
vím, co milenci šeptají
takhle báseň by býti měla
Nebudu Lunu velebit
opustím také hvězdnou chásku
vzdálený měsíc nemá cit
škoda je šidit něžnou lásku.
Přesně,krásu žen a milování klidně...však mě šla teď vě škole z mineralogie hlava kolem:-) Báseň hezká.
09.07.2007 10:17:00 | Haňa,dívka do nepohody