Lidé se mění, věci se dějí, slunce vychází a zapadá .. I když budeš chtít, i když budeš půl života za to slibovat ... nic nezměníš, tak to prostě je, bylo a bude napořád :)
08.07.2007 00:34:00 | Analisieren
neptej se proč! toť prý dětská otázka, zkus se zeptat: "Jakto?" PS: stejnak to nepomůže!!:)
08.07.2007 00:09:00 | Kirsten