Socha
Anotace: A zase jedna milostná ... ( ... ach ten zhoubný vliv poetismu :-) ... )
Závidím klávesám
Jež ve Tvé blízkosti
Neznají žárlivost
Mladého hocha
Chtěl bych být kapičkou
Smutku i lítosti
I dobrák od kosti
Chtěl bych být socha
Jsi slečna sochařka
S jemnými prstíky
Ladící kolíky
Pár vteřin jedu
Budem se testovat
Začneme od píky
Bez háčků bez čárek
Třeba to svedu
Navždycky v čajovně
Nevěřím v naději
Zvolna ji utápím
Ve vlastní zlobě
Čekám jen na soumrak
Už se mám raději
Než skončí loučení
Přijdu i k Tobě
Komentáře (0)