Hledání
HLEDÁNÍ
Hledáš něhu a také pochopení.
Hledáš zpřízněnou duši.
Vysněná láska však nikde není.
To stereotyp všechno ruší.
Hledáš přátelství a důvěru.
Kde se skrývá upřímnost?
Každej má nějakou záděru.
Někdo nemá ani na lítost.
Hledáme...
Komentáře (5)
Komentujících (5)