Mlčení..
nepřichází
to,
/ono, oni, vy../
na co,
/na koho..!/
marně čekám..
.
nač?
pravidelné údery kyvadla
mění iluze
ve všednosti..
a mám takový neblahý pocit
že někdo mě tu silně vytáčí..
zlobivé, zlobivé..
užírám se v hodinách
.
mlčení..
Komentáře (6)
Komentujících (6)