Sebevražda
Má cenu vůbec ještě žít?
Když už nevíte jak dál?
Každý by chtěl ještě něco prožít,
než by svůj život smrti zaprodal.
Jaké to je si ublížit?
Vzít do ruky žiletku a říznout?
Své žíly si protnout
a do pekel si tiše odplout?
Mám vůbec odvahu pro takový čin?
Dokážu opustit tento svět?
Jen tak zkusit ten zločin
a do ráje si odletět?
Jen tak přemýšlím si o smrti,
do ruky žiletku si veznu,
má duše se mezi vás vrátí
a k zemi už jen klesnu...
Komentáře (0)