Anotace: Touhle básničkou sem prosila svou nynější nejlepší kamarádku o odpuštění - už je to ale hodně starý :)
Příjde mi to na první pohled jako stará věc kterou jsem četl už stokrát ale zajímavé je že v tvém podání mě chytla za srdce... líbí a moc:-)))
08.07.2007 18:47:00 | Dagon.Lestat - My winter storm