Bloudění
Jako bych bludný kořen překročila.
Bloudím a nevím kudy kam,
nevím kam jdu a kde jsem už byla,
jen přes překážky klopýtám...
Po cestách, ne-cestách života
bloudím jak tulák osamělý.
Uvnitř jen prázdno a samota
a odmítnuté srdce ženy.
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (3)
Komentujících (3)