Dnešní doba.
Anotace: Výhoda či nevýhoda???
V dnešní době počítačů tužkou papír neryju
i já mlátím klávesnici chatuju a mailuju,
dlouho jsem se bránil tomu
přinést si to monstrum domů,
nemám moc rád novoty,
teď mě o čas okrádáš ,
neposloucháš zlobo,
...Ty...
Komentáře (0)