...
Anotace: Láska a přirovnání
Jsi paprsek sluníčka co mě stále hladí ,
Pohádková čarodějka co mě stále svádí.
Nejjasnější hvězdička co mi v mysli září
A kousek mého srdíčka co mi stále schází.
Jsem papírový čertík co tě stále zlobí,
Já mám ďábla v tělíčku, za provázky mě vodí.
Připadám si jako loutka, kterou někdo vodí
A až ho to omrzí, do kamen mě hodí.
Já se z toho vymaním a budu celý Tvůj,
Jenom lásko posečkej, nervama nelituj.
Když Ty mi trošku pomůžeš, ďábla vypudíme,
Že láska je věc kouzelná náhle znovu zvíme
Pak budeme jen ty a já, spolu proplouvat životem,
Snad nás to neomrzí, že nezůstaneme za plotem.
Dostaneme křídla lásky, pak spolu odletíme,
Kam až nás to zavede teprve spolu zvíme
Komentáře (3)
Komentujících (3)