Anotace: Válka s muži... Podpora pro Ivouska a její filipiku... speciálně určená DanieliS pro zamyšlení... a všem ostatním taky...
Někdo říká: "miluji Tě proto, že jsi krásná".
Jiný zase miluje pro její atraktivitu,
jiný miluje pro její šarm.
Já miluji proto, že je ženou... že je jiná než já, že dává život a nosí ho pod svým srdcem... že zná svoji cenu, že není laciná a nerozdává se na počkání za pár panáků.
Proč bych měl milovat někoho, kdo se šplhá za kariérou a honí za penězi? Proč mám milovat někoho, kdo střída chlapy jako ponožky? Proč bych měl milovat manažerku, která je věčně v práci a nikdy nemá čas?
Já nechci mít napodobeninu chlapa... já chci mít ŽENU...
10.07.2007 10:30:00 | Daniel S.
Tak něco takového jsem si představovala. Já věděla, že mě v tom nenecháš. Vystihla jsi to skvěle!!!
09.07.2007 18:42:00 | Enygma