Párek
Anotace: Zápletka odposlechnuta ve školním bufetu ;-)
Chystám pro tebe malý dárek,
koupím ti z lásky mastný párek.
Ty si ho vezmeš s velkým vděkem,
nevím,ale snad je to věkem,
že mám pocit mistra světa,
byť je tahle fráze sjetá.
Kečup ti zkropí střevíce,
na rtech se ulpí hořčice,
troška zelí navíc k tomu,
ještě pusu a jdu domů.
Proč si z toho děláš vrásky?
Proč chceš jiný důkaz lásky?
Žádné maso, žádné kosti?
Co říkáš o přízemnosti?
Pochopení, vstřícnost- jdi ty,
k čemu jsou nám ty tvé city!?
Najíme se, napijeme,
životem se probijeme.
Pak si padnem do objetí,
budeme mít kupu dětí.
Proč jen křičíš z plných plic?
Neříkej, že čekáš víc!?
Komentáře (2)
Komentujících (2)