Překonat strach
Odpoutat se od všeho.
Necítit nic.
Jen slast.
Krásnou a bezbolestnou.
Nemít strach.
Jemný vánek odnese všechnu bolest,
ten mor,
co zevnitř rozežírá,
jako krev z řezné rány,
odpluje pryč.
Jen nemít strach.
A nechat se unášet jako proud řeky.
Nezávratně,
nenávratně pryč.
Jen překonat v sobě tu úzkost,
ten prázdný strach..
Komentáře (2)
Komentujících (2)