Životopis???
Anotace: O nás , bez nás ,s námi i proti nám.
Do vínku dostali jsme list
čistý,nepopsaný
však mezi řádky osud vepsán jest
z jedné i druhé strany.
A co v řádcích stojí?
Do nich Život pravdu vpíše
tu písmem úhledným
tam kostrbatým více
a někde jen samé kaňky jsou
samé čmáranice.
Komentáře (0)