Duet
Dvojhlasný skřek se vznes
stejně včera jako dnes
i zítra budou hnedle zrána
děkovat skřekem za rozbřesk
prastarý dub
i stará vrána
bušíc do dubu jak do piána
čekají oba na potlesk.
A po koncertě přišel déšť
PLESKY PLESK.
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: simsa
Komentáře (1)
Komentujících (1)