Anotace: anotace tedy je taková, že název neodpovídá, ale třeba to alespoň vypadá, že je to zajímavá věc. teď je však prozrazeno, že tomu tak není, tak já raději přestávám o tomto, cha, dílu psát. tak.
no tohle je absolutní nářez... snad nikdy jsem se u žádnýho dílka tady na literu tak nenasmál... je to svělý :D:D:D
19.10.2008 21:50:00 | Ýmo
to je mazec...ty joo..uz jen tvuj profil mi prisel vybornej..nahubek na tlamicku je fakt bomba..je to teda normalni,ale mne se to libi,zni to asi jinak..
02.09.2007 14:22:00 | veronika