Žijeme
Noc je naší černou peřinou
schovávajíce se pod ní
přestaváme vnímat život
všechny naše nálady
jsou uvězněné uvnitř
našich mysoginích představ
láskou pohrdáme
život nás klame
v hospodě u piva
přemýšlíme o své schyzofrenii
smutně se milujeme
a hledáme odpuštění
pohrdáme přetvářkou
práci nesnášíme
první naší radostí
byla naše první prohra
v hospodě u piva přemýšlíme
přetvářka, povrchnost, nenávist
honí se nám hlavou černé myšlenky
rozum nás zradil
citová výchová zklamala
nezbývá nám nic než smrt
nebo život
životem umřeme
vzkříšením se narodíme
všechno je patologické
svět je nejlepší místo k žití
žijeme, umíráme, milujeme
přesně v tomhle pořadí
smrt je milost
zrození průser
típáme cigaretu o popelník
přesně jako náš život
s posledním šlukem
vdechujeme poslední záchvěvy života
láska nás vyléčí
nepovedlo se,
žijeme!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)