Rusalka
Anotace: O rusalce stojící na silnici v dešti...
Z nebe se snášejí dešťové kapky
voda teče po silnicích
smáčí hebké bílé nohy
rusalce vprostřed stojící
Kaskáda vlasů stočená v hady
lepí se na ramena zimou modrá
a kapky vody září jako křišťály
kterými je křehkost posetá
Nevinost zahalená do lopuchu
v uchu kopretina se jí houpe
náramky z kamínků cinkají
když její křehké tělo zimou se třese
Po černých řasách jí tečou kapky
oči má modré jak diamanty
hledající cestu od samoty
na zaplavené prázdné silnici
Komentáře (6)
Komentujících (6)