Život=karneval?
Anotace: Každý z nás se přetvařuje kvůli životním situacím.Ale kdy nastane ten správný čas odhodit masku a žít?
Život=karneval?
Za maskou schovaná
nevědomost,která už dlouho
pramení z pravidelné
ignorace znamení
Za šaty schovaná
neposlušnost,která už dlouho
rve se ven kvůli
neustálým příkazům
V botách schovaná
toulavost,která už dlouho
se potřebuje projevit
proti potřebám společnosti
Tak shoďme ten oblek a zase
buďme těmi,kým chceme být
Komentáře (4)
Komentujících (4)