SLZA
Anotace: Dřív jsem nedatoval,ale je to určitě už přez 20 let...
Nejkrásnější jseš když pláčeš
tvář-grimasa tak krásná
pohladit,políbit,utišit
utopit se v tvých slzách
být jimi,těmi studněmi nejčistšími
padat dolů,do prázdna
až se ten svět-kapka
roztříští o zdi reálného světa.
Komentáře (1)
Komentujících (1)