Hledání sebe samé?
Anotace: .. dnešní móda .. k čemu vede?
Co takhle,
zkusit si ucho roztáhnout
a dát do něj tunel,
třeba v tom tunelu
uvidím něco,
co pomůže mi lépe chápat svět?
Nebo,
nechám si potetovat celou pravou ruku
a když budu se na to dílo dívat,
ztratím se v barvách a motivech
a když se najdu,
stanu se lepší?
A co kdybych,
rty si propíchala
skrz na skrz
a nechala je zatížit
kovovými piercingy,
které mi budou dodávat pocit,
že vím proč žiju...
Komentáře (2)
Komentujících (2)