O satiře
Není radno psát satiricky
o politice na Literu
to některé potom vždycky
každopádně čerti berú
hlavně když se vlevo zatne
nelíbí se starším mladým
ač to pramálo je platné
přec jen sakramentsky vadí
zavzlykat po starých časech
na častušky napsat ódy
odezvu by mělo zdá se
…uplyne ještě hodně vody
Komentáře (1)
Komentujících (1)