Anotace: Trošku reakce na jistý incident co se nedávno udál, jinak popis klasického chování "lidských sviní". P.S.: Omlouvám se svině za přirovnání k lidem.
ahojky....výstižná básen...a víš že o lidech říkám to samé co ty....Lidi jsou svině...ale přece jen je tu ještě pár lidí pro který stojí za to žít:-)
17.06.2008 19:24:00 | Nikče
jo, pěkný, super, pravdivý, takoví jsou lidi... třeba u nás na obědě. Někomu spadne tác, talíře se rozbijí a všichni se jen smějí a nikdo nepomůže, nemůže být hůře.
100%
05.10.2005 19:26:00 | CRASH