Kost
Anotace: Veselá báseň o boji mezi kariérou a holým životem.
Kost
našel pes
a měl zlost
že až dnes
vždyť dříve na té kosti
bylo jistě masa dosti
Teď hnán
je pes
vědcem přes celou ves
budoucnost obou je nahnutá
ta kost
pochází
z mamuta.
Komentáře (2)
Komentujících (2)