.... ubalíme kamarádku Marušku .... a myšlenkám povolíme otěže ...
.."... Why drink and drive, .... when you can smoke and fly ... " ..
- NUF - ... ňuf, ňuff ... strkaj do tebe přátelsky roboti choboty
12.07.2007 16:30:00 | HarryHH
jj tady tato se ti opravdu hodně povedla... líbí se mi hlavně první část...
10.07.2007 20:46:00 | Najlin