Proč?!
Proč mě nikdo nemá rád?...
je to kvůli vzhledu, že mám par vad?!
Miluju ho, on mně ne,
nechci ho, on mě chce...
Mrchy maj kouzlo, děvky zas "šarm",
jenom já nic nemam....
Ptám se proč???
Protože láska zlobí!
Láska bolí, prč jí všichni chtěj?
Proč chtěj říkat rád/a mě měj?
Když to slyší, kolena se podlomí,
jednou však zvonec zazvoní...
Komentáře (2)
Komentujících (2)