Babička
Když čtu tuto básničku
vzpomínám tak na babičku.
Pěkné má oči, hezčí má úsměv
ale nejkrásnejší je ta její čistá duše.
S dědečkem na gauči v obýváku sedí,a v ruce
má pivko otevřený.
Směje se směje s rodinkou Klímů
a dívá se na mě, na Martinku.
Komentáře (2)
Komentujících (2)