Poslední lístek do Ráje
Anotace: nic úchvatného neočekávejte..
Koupila jsem si poslední lístek
ani nevím kam
snad do ráje
budu cestovat sama
a ve stoje
Mým zavazadlem budu já
však tak těžký kufr jsem jěště nikdy nevezla
tak objemný
skoro bezedný
plný zbytečností
moje dědičnosti
Stanice Ráj
Vystoupím na prázdném nástupišti
/co když to bude ta příští?/
nikdo tu není
/že by byli všichni vyháni?/
Nikdo tu není
ani já
stojím na prázdném nastupišti
bez zavazadla..
Komentáře (5)
Komentujících (5)