nenene.... to byl nápad, kterej mě najednou trknul do květáka....:-D... jinak děkuju za ohodnocení a radu.. moc si toho vážim..:-).. přece jenom si zkušenější a víš co a jak:-)
16.08.2007 23:31:00 | panenma
snad to není vlastní zkušenost, že ne.. jsem se docela lekla.. styl a rýmování nic moc, ale vzhledem k věku je to dobré.. akorát mi tam chybí city, pocity, to je velmi důležité, věřím, že je, po tom co sem četla v profilu, máš k rozdávání, tak se o ně s námi poděl..
to byla jen taková rada pro začínající básnéřku.. Jen tak dál:)
12.07.2007 13:34:00 | o ...(borůvka)