Anotace: Pro Zorinu... ;)... a pro všechny, kdo mají psy za přátele...
Na světě je jen jedna věc,co si nemůžeš koupit za žádné peníze,a to je zavrtění psího ocásku!
(Chrt Boris z kreslené disneyovky Lady a Tramp)
Čeníšek studený,
srdce však hoří,
je přítel Tvůj věrný,
smutky Tvé boří!
Nikdy Tě nezradí,
jak činí lidé,
hotov k obraně Tvý
vždycky hned bude!
Když smutek plíživý
v duši se vkrádá,
olízne tváře Tvý
a Ty zas ráda
budeš tu na světě
zítra i dnes,
vždycky podrží Tě
Tvůj přítel pes!
MiláJančo!
Tenhle den jsi nějaká rozverná a to se mi na Tobě moc líbí!Ty smutky Ti neslušely!Taky jsem Ti tu hned do komentu napsal jako dárek něco o pejskovi.Sice ho sám nemám,ale vím,že je to přítel nejvěrnější...;oD Mirek
22.07.2007 16:26:00 | Kozoroh 1
.... janku, ... moc jsi se mi touhle básničkou zavděčila ...
Je v ní všechno co na té své psí holce Elči miluju ...
.... škoda že tu básničku jí nemohu přednést ve psí řeči ....
*- .... jak ji znám určitš by se jí moc líbila ...
.... .... .. a ještě víc kdybych jí k tomu přidal nějakou ... dobrůtku ... :-))
12.07.2007 16:51:00 | HarryHH