naha na zemi
Anotace: takhle se ted citim
Ležím tu nahá na zemi,
Přemýšlím jak jen ti říct, co je mi …
Čím více se snažím,
Tím méně to vím
Snažím se snažím … jen … co teď s tím ?
Sedím tu nahá na zemi,
Přemýšlím, jak jen ti říct, chybíš mi …
Chybí mi tvá blízkost
Tvůj něžný hlas
Chybí mi tvá slova … jen … chce to čas ?
Jsem tu sama a na zemi,
Přemýšlím stále, tak co je mi ?? ….
Komentáře (0)