Vztek
Vztek-je to jen
ze života smyk,
který nezvládne
žádný cholerik.
Vztek-je to jen
pláč citů,
do života brek
z opuštěných bytů.
Vztek-je to jen
duše bouře
-však bez ohně
a šedého kouře.
Vztek-pocity
a slova,
která s brekem
hledáš znova.
Vztek-je to jen
bouřící se srdce
s nemocemi.
Namočíš si ruce
do nádoby s emocemi.
Vztek
-pláč emocí,
který nezvládneš
bez cizí pomoci.
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Meiv
Komentáře (1)
Komentujících (1)