Zapomenutý slib
Anotace: Není to zas až taková básnička.. Ale pár rýmu se tam najde :-)
Pamatuješ?
Šli jsme přes louky, kopce, hory, řeky,
úzkou silnicí i širokým polem.
Smáli se, zpívali, brečeli, mračili.
Něco si taky možná i slíbili.
Za ruce se drželi.
Slibíl jsi, že až budu padat, budeš padat taky.
Prý proto, aby jsi mě stačil chytit.
Víš.. právě letím dolů.
Mám čekat?
Komentáře (1)
Komentujících (1)