sestřičce
Když já píšu básničku,
píšu co mám v srdíčku,
rozesměju tvářičku,
a potěším svou dušičku.
Líbí se mi když se směje,
u srdce to hezky hřeje.
Hřeje jako sluníčko,
pro tebe má sestřičko,
vím,že se teď usmíváš,
i když se teď nedíváš,
na tu svoji sestřičku,
co ti skládá básničku.
Komentáře (3)
Komentujících (3)