Jsem pokřtěný ... tedy asi křesťan ...
... a na boha si právo neosobuji ... má jistě dost starostí jinde ... a o jiné ..... :-)))
*- ... a atmosféra kostela přímo vybízí k dialogu se svými pocity a nitrem .... za přítomnosti boha ...
.... v případě že existuje ... a nelítá někde jinde ...:-))
13.07.2007 14:25:00 | HarryHH
... pokud nejsi věřící, tak to beru, ale podle té básničky soudím, že bys měl použít velké B :-)
12.07.2007 15:48:00 | no