Noční let
Anotace: momentka z nočního cestování
Světlo z ranveje rozbité malými okny
postupně olizuje hladkou hnědou kůži
na nohou vystrčených z letních šatů
nikdo nevidí tu troufalou hru
po několika minutách
na konci rozsvícené aleje
aerodynamická síla nás vyhodí
pod černé nebe
Všechno ztmavne jak staré fotky
v krabici na půdě po babičce
jen nápis NO SMOKING
se odráží v ospalých očích
posunujeme se v prostoru
trochu tu zebe
Komentáře (3)
Komentujících (3)