Anotace: v pátek jdu naposledy do míst, kam jsem chodíval více než 6 let pracovat, chtěl bych se s těmi lidmi rozloučit tímto způsobem ...
Není lehké opustit místo,které jsi navštevoval tolik let.To je stejné jako s tou školou-devět let jsem do ní chodil a najednou jdu pryč.Ale to k životu prostě patří,já vím...
13.07.2007 11:33:00 | Chancer
Myslím, že se povedla a shrnula to celé. V ní nejde o umění, má svojí metaforou oslovit ty, kteří vědí, o co jde.
13.07.2007 10:54:00 | Joseline
...tak hodně štěstí vstříc dalším kamínkům, oblázkům, co hřejí v dlani... :-)
12.07.2007 22:12:00 | Heda
Zdravím...vracím návštěvu, přišla jsem poděkovat za hodnocení a milé komenty. Ale teď k Tvým báseňám...myslela jsem, že přečtu jednu-dvě a nakonec jsem zkoukla snad všechny...líbí se mi, jsou zajimavé a krásně se mi četli...takže jen tak dál...já se vrátím!:o) Ahojda a též si užívej léta.
12.07.2007 20:40:00 | Barunka=o)