povalená
včera, když si odešel
bylo mi tak prázdno..vždyť
člověk bez pocitu
je jak prázdná nádoba
a tak převelice křehká..
rozbila jsem se..
když jsi odešel,
někdo do mě strčil..
a ani se nenamáhal
mě zvednout, naplnit.
a tak tu jsem prázdná
a povalená. bez zájmu..
Komentáře (2)
Komentujících (2)