Je neuvěřitelné co dovede proudící báseň spolu s bezčárkovým výrazem..je to takové...zvlaštní,povídá..
16.07.2007 13:19:00 | Kávový Poutník
No, ono to poslední dobou vypadá, že si z Tebe a tvého psaní dělám srandičky, ale tak to není...beru to vážně. Podstatný je fakt, že Marcella potvrdila, že Ti krev proudí, a pěkně silně,..a to je podstatné, protože: kdyby neproudila, tak to stojí, vlastně ne-.. za guvno :-)
Jo a k dílu: máš schopnost vidět věci (a popsat je)jinak, a to se mi líbí.
13.07.2007 11:28:00 | skaj
... není důležité jestli člověk hoří na povrchu a nebo uvnitř ...
důležitý je že mu v srdci sálá žár života .... a v žilách koluje ta správná tekutina ...
..... a ne tekutý hélium ...
*- jo Honzo tvůj žár je nepřehlédnutelný ... / no a o Marcelce ... se radši ani nezmiňuji ....:-))
13.07.2007 09:14:00 | HarryHH
na plný plyn ... a na plný pecky ...
.... knoflíky otočit ,....
až magické oči zesilovačů ... vypadnou z důlků ...
... a odkutálí se do krabiček duhových koktejlů ...
*- ... a do dna, .... a ještě jednu rundu ...
13.07.2007 00:33:00 | HarryHH