Hořící srpek v obálce noci
Anotace: Jedna z mých trochu starších..
Z koláče stříbra srpek zbývá
S hodinou v krbu dohořívá
Ke spánkům bych ti myrtu dala
Vůni by těžkost nevyvála
Básníkům větších ocenění
Než věnce poznání.. tu není
Houpou tě tiše na mráčku
Múzy.. jsi králem, miláčku
Jich, představ, co mi rozehrají
Symfonii, jíž květy tají
Tebe si sypou do kalíšku
Můj tajný zlíbezněný hříšku
Obálka kulatá noc skrývá
S hvězdami hoří.. dohořívá
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Princezna.Smutněnka, Herjann Skald Vargstjern, Romana Šamanka Ladyloba, brooklyn
Komentáře (3)
Komentujících (3)