Špatná
Špatná, jsem špatná
slyšela jsem z nočních snů
a denních prokletí
Tak nechte ji, ta není vratná
a jestli moc vadí
dejte ji do smetí
Na skládku vašich srdcí shnilých
a slov lásky co nikdy lásku nepoznala
a hlavně ji vysvlečte z těch hadrů bílých
a jestli má duši, tak proč by ji neprodala?
Komentáře (5)
Komentujících (5)