Loď splněných přání
Znám tvé skryté touhy,
tak něco si přej,
oceán snů je dlouhý,
svůj lísteček do láhve dej,
co bylo dřív už pomine,
budem si žít jako v ráji,
ten zlý svět ať zbyde pro jiné,
jsem pro sirku oheň a pro koně stájí...
toto je loď splněných přání,
tak nastup, neváhej,
štěstí se ti celou dobu straní,
tak si něco přej...
Komentáře (1)
Komentujících (1)