úsměv prosím
Anotace: ....tak takhle mě napadla..díky jedný holce: :))děkuju
šťastná
co to vlastně znamená?
usměv na tváři,
kdy tvé oči zazáří,
touha moc chce,
láska vyhraje,
štěstí zazpívá,
a ty seš svá....
šťastná
tak to má být..
ne jen o tom snít,
nečekat až příjde ten princ,
neplakat už víc,
vždyť dneska svítí sluníčko,
i když jenom maličko,
stačí se kvůli tomu pousmát,
když víš, že na světě nekdo, kdo tě má rád..
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (4)
Komentujících (4)