Miláček
Mým nohsledem je častokrát
i když neříká ,, mám tě rád,,
když ulehne si vedle mně
bývá mi s ním vždy příjemně
v očích má tolik oddanosti
a nikde žádný důvod k zlosti
mlčí a vůbec nehřeší -
přesto mě vždycky potěší
Je samý klid a důstojnost
a nemá na mě nikdy zlost
v humoru má snad rezervy
zato mi nejde na nervy
zkrátka: má u mně bezpečí
večeři sní vždy bez řečí
potom mi vrní na klíně
hřeje mě dlouho nevinně
nechá se drbat na bříšku...
A pak jsem celou noc jen sama -
můj přítel totiž v kožíšku
po nocích chodí za kočkama
Přečteno 636x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
Komentáře (2)
Komentujících (2)