Anotace: Nejspíš zase něco...
Možno sa v Tebe skrýva
veľká deva
Len nedaj tomu svojmu ,,Adamovy,,
čo v raji dala mu Eva
01.09.2007 22:01:00 | džemo
Každý máme v sobě ty blahodárný vnitřnosti.
Někdo zase robě, které jí pak bude ke zlosti.
Vždy se něco rozbije, bude to chtít opravit.
Zvlášť, když srdce nebije, do márnice neboštíka dopravit.
Každý máme v sobě ty blahodárný vnitřnosti.
Sejdeme se v hrobě a budem se hrabat věčností.
08.08.2007 20:28:00 | jehlaspichlas