Hra o lásce
Bylo jí málo, mně o něco víc,
Když já za ní přišel, ze zvědavosti spíš.
Však to nevěděl jsem, že v očích má skrýš,
Když pusu mi dala, tak o hru šlo spíš.
My hráli dál tu hru o lásce,
My hráli dál, tak jako v pohádce,
My hráli dál a já čím dál vážněji,
Začal jsem se bát o ní.
Tak začal jsem vnímat, přišel lásky čas,
Já marně cit skrýval, bylo to znát,
Že lásce se bránit, se nesluší,
Řekla mi jednou a tím jsme byli sví.
My hráli dál tu hru o lásce,
My hráli dál, tak jako v pohádce,
My hráli dál a já čím dál vážněji,
Začal jsem se bát o ní.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)