Smysly
Anotace: Se stoickým klidem
Dívám se na tebe
tichá
nehybná
tak jako kdysi
v naší posteli
v těch krásných dnech
plných porozumění a lásky
vedle tvých snů
jsem myslel jen na to
jak naše láska vydrží navždy
vidím tvé kalné oči
vidím jeho kalné oči
pach spáleného masa
se mísí s krví a potem
přemýšlím
jestli mám udělat to samé se sebou
nestojí to za to
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: pamp_elka
Komentáře (5)
Komentujících (5)