Otázky
Anotace: Bolí vás to taky tak?
Jako nevypsaná tužka,
jako nařasená stužka.
Nekonečné nebe
s hvězdami vedle sebe.
Proč listí je tak prosté?
Proč ve mě ta vášeň roste?
Cukr solí život,
že i s brýlemi nevídím,
tak proč tobě závidím?
Že i s vypsanou tužkou
a nařasenou stužkou
dokážeš malovat obrazy,
že všude mě zamrazí.
Já půjdu klidně za mříže,
kvůli chvilce beztíže.
Lidi, život je krásnej, ale bolí!
Komentáře (0)