Valentýn
Anotace: To když jsme měli skládat báseň ve škole...na Valentýna...je to už starší...
Valentýna dneska je
S láskou se vždy věnuje
Přání,pusa,pohlazení
Tohle je vždy milé dání
Proto ti teď píši směle
Miluj i své nepřátele…
Komentáře (3)
Komentujících (3)